top of page
VA.jpg

VA-NETVÆRK

For virtuelle assistenter

Dette netværk er for dig der arbejder som Virtuel Assistent, og som ønsker at møde andre der har valgt samme karrierevej som dig.

 

Formålet med netværket er at skabe nogle inspirerende rammer, hvor du kan blive inspireret og løftet, samt skabe nye relationer professionelt som privat. 

for passionerede VA´er

der søger inspirerende ligesindede

Jeg ønsker med dette netværk, at du kan møde andre skønne virtuelle assistenter, samt nyde en uformel eftermiddag sammen og dele inspiration og synspunkter. 

Jeg har gennem årene som selvstændig selv deltaget i mange forskellige netværk, som på alle måder har givet mig inspiration, nye bekendtskaber og fornyet indsigt. Derfor har jeg valgt at skabe dette fællesskab, for andre med samme passion som mig - nemlig det at være virtuel assistent. 

Netværket er et sted, hvor du kan møde ligesindede og det handler ikke om præstation eller konkurrence, det handler om at dele ud af vores rejse hver især, og møde op med åbent sind og forhåbentlig gå hjem med fornyet inspiration og indsigter. 

Agenda for dagen:

Vi mødes kl. 14.00 og herefter vil jeg byde velkommen og holde et kort indlæg, om hvorledes jeg ser at vi som virtuelle assistenter kan støtte og heppe på hinanden, som kollegaer og hvordan vi netop kan skabe en branche med højt niveau. 

Der bliver derefter mulighed for at præsenterer dig selv og din virksomhed i små grupper, hvor I også kommer til at tale videre om dagens oplæg.

Min mission er, at sætte rammerne til nogle inspirerende, hyggelige og opløftende timer - hvor vi har let ved et godt grin og rum til at komme præcis som du er. Og hvor vi alle går hjem med forhøjet energi, fornyet inspiration og skønne nye bekendskaber inden for den virtuelle assistent verden.

Alt det praktiske

Sådan tilmelder du dig

Alt det praktiske

Netværksmødet er tirsdag den 25. april kl. 14.00 - 17.00, på Hotel Sanders (Tordenskjoldsgade 15, 1055 København K).

Vi har vores eget lukkede lokale, så der er plads og rum til fortrolige samtaler og gode grin. 

Vi mødes kl. 14.00 og slutter igen kl. 17.00. Der serveres vand, kaffe / te, frisk frugt og lækker kage.

EVentet er fuldt booket

kvinden bag netværket

Kamillah Strandville

For 5 år siden startede Kamillah med at tilbyde sin hjælp til andre erhvervsdrivende - hvilket blev startskudet til en karriere som virtuel assistent. De seneste 2 år, har Kamillah desuden været mentor og rådgiver, for andre som ønsker en karriere som virtuel assistent.

Kamillah tilbyder desuden mentorforløb for selvstændige, der ønsker at optimere deres forretning, både i forhold til systemer og alt det praktiske, men samtidig arbejdes der også med de personlige blokeringer og vækstpunkter.

SPØRGSMÅL

Har du nogen spørgsmål, eller nogle tanker du gerne vil dele med mig eller input til fremtidige event, så send mig endelig en mail.

bottom of page