top of page
DSC_6369.jpg

MENTORFORLØB
BLIV VIRTUEL ASSISTENT

PÅ DETTE 1:1 MENTORFORLØB STØTTER JEG DIG I, AT STARTE DIN KARRIERE SOM PROFFESIONEL
VIRTUEL ASSISTENT.

1:1 MENTORINGFORLØB

Bliv professionel Virtuel Assistent

DRØMMER DU OM AT VÆRE SELVSÆNDIG UDEN NØDVENDIGVIS
SELV AT SKULLE STÅ PÅ SCENEN?


ØNSKER DU EN FLEKSIBEL HVERDAG HVOR DU SELV PLANLÆGGER TIDEN?

VIL DU KUNNE ARBEJDE UANSET STED, HVOR DET ENESTE DU ER AFHÆNGIG AF,
ER DIN COMPUTER OG INTERNET?

 

Så har jeg løsningen til dig.

På dette 4 måneders 1:1 mentorforløb får du personlig støtte og sparring, til at nå dit mål om at blive en professionel virtuel assistent.

Igennem min tid som personlig virtuel assistent har jeg samlet mine erfaringer og viden, således jeg kan give dig alle genvejene og du kan komme godt fra start. 

Over tid har der været en stigende efterspørgsel på mine ressourcer, og da jeg ikke har mulighed for at hjælpe alle, har jeg besluttet at ville hjælpe dig. På den måde kan du hjælpe en anden videre, og dette bliver derfor en cirkulær forretningsmodel. 

Din rolle som personlig virtuel assistent er essentiel. Din ”stemme” vil styrkes, således vil den service du forelægger hos kunder over mail blive topprofessionel. Dette er alt afgørende for din forretning. 

På denne 1:1 mentorordning vil du efterfølgende stå klar og føle dig tryg, ved at tage dine første opgaver ind. Jeg guider dig til at blive en professionel virtuel assistent. 

 

​Vi vil mødes hver 14 dag og her vil vi sparre omkring hvor du er i processen og samme evaluere på dine mål, og sætte nye til næste gang. Har du allerede en kunde, så kan det være at du har konkrete spørgsmål som vi kan løse sammen.

Lyder det som noget for dig?

 

Der er pt. ingen ledige pladser, skriv dig på venteliste, og få direkte besked, så snart jeg åbner dørene igen.

DET PRAKTISKE

Forløbets opbygning

Forløbet kører over 4 måneder, hvor vi ved opstart aftaler en fast tid til dine mentorsessioner hver 14. dag (i alt 8 sessioner).

 

Foruden den personlige mentorordning og sparring, får du løbende adgang til praktiske videoer og materiale, som støtter dig i din proces. Det gør at du er klædt på til dit professionelle arbejde, og du kan ligeledes komme forrest i køen hvis du søger en stilling som virtuel assistent.  

Jeg ved af egen erfaring at det er supervigtigt at have styr på tiden, og strukturen. Derfor dykker vi ned i dette, og taler sammen om hvilken struktur du arbejder bedst med, og får herefter sat rammerne. Alt det praktiske med afregning, timeregistering, opstart af kunder mv., er også en af grundstenen i dit arbejde og vi arbejder derfor med dette igennem hele forløbet.

HVEM ER DU?

Og hvor ønsker du at komme hen?

Dette forløb er for dig, der allerede har flair for at arbejde med systemer og kundeservice. Du ved at du drømmer om en fleksibel hver dag, og elsker at gøre en forskel for andre. 

Du har måske allerede dit eget CVR nummer og lever måske af at være selvstændig, men ønsker at skifte retning. Det kan også være, at du har en deltidsstilling ved siden af, og nu vil springe ud til 100 % selvstændig. 

Du har sans for detaljer og teknik, det er ikke et krav at du har en særlig uddannelse, men du skal ikke være bange for, at tage nye udfordringer op og arbejde med tekniske systemer, samt kunne holder overblikket. 

Det kan også være, at du har været selvstændig tidligere, og derfor kender til mange processer og systemer, men nu ikke længere ønsker selv at stå på scenen og dermed hellere vil hjælpe andre der gør. 

Din profil er derfor alsidig, men vigtigt af alt, så ønsker du at handle på dine drømme og ønsker at skabe et drømmeliv, hvor du brænder for at gøre en forskel og hjælpe andre. 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig tættere på drømmen om at blive professionel virtuel assistent. Har du spørgsmål, eller brug for uddybning, må du endelig tage kontakt. 

 

Verden har mere end nogensinde før brug for dig, til at gribe bolden. 

Virtuel Assistent
Jeg giver dig alle redskaber og genveje til at arbejde som virtuel assistent 
 
PRIS 23.900 EX. MOMS
Kan betales i 4 eller 6 rater

Alle pladser er lige nu booket. 

Skriv dig på venteliste via linket herunder, og få direkte besked så snart dørene igen er åbne og der er ledige pladser. 

HVAD KAN DU FORVENTE?

Jeg giver dig alle genveje

Foruden det personlige mentorforløb, giver jeg dig adgang løbende til det materiale og oplæring du har brug for, der hvor du er i processen.

Du får adgang til alt det materiale jeg har udviklet over de sidste par år, som guider dig igennem igennem rejsen og er foruden spækket med viden og how-to.

Strandville.jpg

DIN ROLLE

Du dykker ned i den rolle du har som virtuel assistent, og hvordan du sikrer at have dig selv med i arbejdet med at hjælpe andre. Hvilke opgaver arbejder du med og hvad kan du allerede - vi finder sammen din niche. 
 

Vi taler her om dine mål og drømme, din drømmekunde og meget mere. 

DSC_4125-kopi.JPG

BRANDING

Vi taler om hvordan du kan styrke din branding, og måden hvorpå du kan sælge din ydelse. Du får vejledning, guidning og et tæt parløb til at bygge dit branddesign og profil.

Det er naturligvis vigtigt at potentielle kunder kan finde dig. Din branding er dit ansigt udadtil, og derfor skal det være en afspejling af dig.

Strandville_edited.jpg

TEKNIK & STRUKTUR

Du får adgang til et bibliotek fyldt med introduktion, guides, og ”how-to” videoer af de allermest brugte systemer. 

Derudover arbejder vi med teknikker til planlægning, struktur, tidsoptimering og det at skabe nærende gode vaner når du er din egen chef.

4214_optimized.jpg

KUNDERNE

Vi gennemgår hvad der er vigtigt, når et samarbejde skal startes op. Hvad du selv skal huske, og proceduren der skal laves for at du også husker at mærke ind i om dig og kunden er et match - inden en kontrakt underskrives. ​

Vi taler om pris, systemer til timeafregning mv. Alt det praktiske kan forekomme kedsommeligt, men det er vigtigt at få hånd om, for at kunne være professionel.

Dørene er lige nu lukkede til mit mentorforløb.

Skriv dig på venteliste og få direkte besked, så snart jeg åbner op igen.

bottom of page