top of page
web_bistro_selskabslokaler_0037.jpeg.webp

NETVÆRKSEVENT

For passionerede (erhvervs)kvinder

Med dette netværksevent, ønsker vi at sætte rammerne til nogle inspirerende, hyggelige og opløftende timer - hvor vi har let ved et godt grin og rum til at komme præcis som du er.

 

Målet er, at vi alle går hjem med forhøjet energi, fornyet inspiration og skønne nye bekendskaber.

for passionerede (erhvervs)kvinder

der søger inspirerende ligesindede

Vi ønsker med dette netværk, at mødes med andre skønne kvinder, nyde en uformel frokost sammen og dele inspiration og synpunkter. 

Så har du savnet et sted, hvor du kan møde nye ligesindende erhvervskvinder, hvor der er plads til hele dig og du samtidig kan netværke, uden at skulle præstere, så har vi skabt rammerne. 

Vi mødes torsdag den 23. marts kl. 12.30 - 15.30 på Bistro Royal ved Kgs. Nytorv. 

Vi har vores eget lokale på 1. sal, hvor vi 7 kvinder i alt mødes. 

 

Temaet for dagen vil være: Mod

Vi synes selv at dette emne er spændende, da mod kan ses i mange sammenhænge og være forskelligt fra person til person. Men som selvstændig, er der ingen tvivl om, at vi hver især har beskæftiget os med mod i en eller anden sammenhæng. Temaet vil danne grundlag for gode snakke, og vi vil give plads til at kunne dele vores tanker og erfaringer. 

 

Alt det praktiske

Sådan tilmelder du dig

Alt det praktiske

Netværkseventet er torsdag den 23. marts kl. 12.30 - 15.30, på Bistro Royal ved Kgs. Nytorv. 

Vi har vores eget lukkede lokale på 1. sal, så der er plads og rum til fortrolige samtaler og gode grin. 

Vi mødes kl. 12.30, hvor der serveres et glas bobler og vi hilser på hinanden. 

Kl. 13.00 serveres vores frokost og senere kaffe / te.

Kl. 15.30 runder vi af og takker for nogle skønne timer. 

 

 

Forplejning: 

Vi serverer et glas champagne ved velkomst, samt vand under hele arrangementet. 

Frokosten består af avokadosalat med tun, samt en lille dessert + kaffe/te.

Har du nogle allergener eller særlige hensyn, må du endelig give besked. 

Alle pladser er desværre booket til dette arrangement, men skriv dig på venteliste herunder og få direkte besked når næste event og dato er planlagt

Ideen bag netværkseventet

Vi savnede selv et nærende rum

Vi mødtes tilbage i 2020, da vi begge deltog på Rikke Hertz Spirituelle Lederuddannelse, hvor vi var så heldige at blive sat sammen og skulle mødes for at fortælle vores historie. 

Da vi mødtes, fløj tiden afsted og det føltes som om vi havde kendt hinanden i mange år. Vi mødtes nemlig uden præstation og nogle forventninger til hinanden - et befriende og opløftende rum. 

Fornyelig havde vi en udveksling omkring hvilke netværk vi hver især deltog i, og her udsprang idéen til at lave vores eget. Et netværk hvor det handler om os som det hele mennesker, et netværk hvor vi kan heppe på hinanden, inspirere og løfte hinanden - hvor vi kan mødes og have en hyggelig stund, gerne fyldt med varme og grin - og samtidig også udvide vores netværk. 

Derfor er vi glade for, at kunne byde velkommen til vores Netværksevent for passionerede (erhvervs)kvinder.

Stine Rahbek

Stine Rahbek

Stine tilbyder karriererådgivning til kvindelige iværksættere, der driver, eller gerne vil i gang med at drive egen virksomhed .
 

Selv startede Stine egen virksomhed op indenfor rådgivning & salg for 10 år siden, da Stine havde et stort ønske om at skifte funktionærjobbet ud med en karriere, skabt på egne ideer. Stine brænder for at hjælpe kvindelige iværksættere med se deres potentialer, og fjerne de forhindringer der står i vejen, for at de kan nå deres  iværksætterdrømme.

Kamillah Strandville

Kamillah tilbyder mentorforløb for selvstændige, der ønsker at optimere deres forretning, både i forhold til systemer og alt det praktiske, men samtidig arbejdes der også med de personlige blokeringer og vækstpunkter.

For 5 år siden startede Kamillah med at tilbyde sin hjælp til andre erhvervsdrivende - hvilket blev startskudet til en karriere som virtuel assistent. De seneste 2 år, har Kamillah desuden været mentor og rådgiver, for andre som ønsker en karriere som virtuel assistent.

SPØRGSMÅL

Har du nogen spørgsmål, eller nogle tanker du gerne vil dele med os, så send os endelig en mail.

bottom of page