top of page
Kamillah Strandville

VÆKSTFORLØB

På dette forløb hjælper jeg dig med at spotte dine potentialer og se hvad der holder dig tilbage for at udleve dem. Jeg hjælper dig med at optimere og løfte din eksisterende forretning til det næste niveau. Som mentor støtter jeg sikre at du når dine mål.


 

Mit største ønske og mål er at du kan se dine gaver, talenter og styrker.

VI ER ALLE HELT UNIKKE

Jeg hjælper dig med at se dine gaver

På dette forløb hjælper jeg dig med at spotte dine potentialer og se hvad der holder dig tilbage for at udleve dem. Jeg arbejder med en blanding af erfaring, intuition og støtter dig til at blive den bedste version af dig selv og få optimeret din forretning. Jeg benytter derudover meta kognitive redskaber, til at arbejde med tanker og mønstre, og giver dig redskaber til at slippe de tanker og det tankemylder, som ikke gavner dig. 

Mit særlige talent er at fornemme dine evner og se alt det du ikke selv kan se. Jeg spotter hurtigt dine potentialer, talenter og styrker og kan se det lys, du er designet til at være i. 

 

Jeg arbejder med mit skarpe blik, til at støtte din udvikling og rejse - hvor end du drømmer om at komme hen. Målet er ikke det vigtige, men det der står i vejen for at du kommer derhen og det finder vi ind til kernen i sammen. 

 

Mit stærkeste kort er at se dine lysende potentialer og få dig til at blomstre. 

SÅ DRØMMER DU OM:

 • Have dig selv med i din forretning og samtidig kunne vækste

 • Få både personlig og business sparring til din forretning.

 • Slippe tankemylder og få overskud til rent faktisk at handle på dine drømme

 • Komme i mål med dine drømme og mål, samt skabe holdbare resultater og et solidt fundament

 • Få spottet dine talenter og vide hvad der står i vejen for at udleve dem​

 • En der kan se dig ude fra og hjælpe med at udvide din komfortzone

HVEM ER DU?

 • Du er selvstændig og savner sparring og mentoring på din forretning

 • Men ønsker også personlig sparring og støtte til at være den bedste version

 • Du drømmer om at brænde igennem, men mærker begrænsninger 

 • Du har svært ved at se dit værd og ønsker at blive set ude fra

 • Du ønsker at skabe vækst og optimere den forretning, du allerede har skabt

Så vil jeg elske at hjælpe dig.

Uanset om du har nogen spørgsmål, eller kan mærke du er klar til at komme i gang, vil jeg bede dig booke en afklarende samtale - så "mødes" vi kort over zoom. 

ALT DET PRAKTISKE

Sådan foregår forløbet

Forløbet er sammensat af 4 sessioner á 60 min. varighed. Møderne foregår online over ZOOM.

Når du booker forløbet, aftaler vi første session og de efterfølgende sessioner. Sessionerne afholdes som udgangspunkt inden for 3 måneder, og intervallet aftaler vi, så det matcher dig og din udvikling.

Foruden vores samtaler, har du også altid adgang til mig via mail, hvor jeg kan give rådgivning og støtte eller svare på spørgsmål til processen.

FÅ støtte og vejledning til at OPTIMERE OG UDVIKLE DIN FORRETNING 
8.450 kr.

Prisen er ex. moms og kan afregnes samlet eller over 2 rater

Alt det praktiske

MIN EGEN PERSONLIGE REJSE

Min egen selvudviklingsrejse startede da jeg var 18 år og lige flyttet hjemmefra. Jeg blev pludselig mere bevidst om mine vaner og reaktionsmønstre, som jeg kunne se holdt mig tilbage. 

Jeg arbejdede herefter med min historie og dykkede ned i hvorfor jeg havde de reaktionsmønstre jeg havde. Det var en stor øjenåbner for mig, at jeg rent faktisk havde et valg. Et valg om at skrive min egen historie og at min opvækst ikke formede mig - men tankerne omkring min opvækst gjorde.

Intet at det vi har oplevet eller oplever er forkert, det er alt sammen med til at skabe os og give os færdigheder. Til tider har jeg følt at det var uretfærdigt at jeg skulle igennem de ting jeg skulle, men nu ser jeg det virkelig som min gave. Jeg VED det er muligt at skabe et godt liv, jeg VED det er muligt at bryde normerne og jeg VED at der kun er en der skaber mit liv og det er mig. 

Jeg er i dag 35 år, og min selvudviklingsrejse fortsætter og det vil den gøre hele livet. Det er min helt store passion, at hjælpe andre med at bryde fri af normer og historier, og være den vi er indeni. Den forløsning der opstår, den power der pludselig får plads når vi kan være med hele os selv - det er virkelig magisk.

 

For mig blev min selvstændige rejse, vejen frem. Jeg kunne se, at hvis jeg oplevede stagnation i min vækst eller manglende inspiration, så hjalp det er se "bagom" og finde ind til kernen af problemet. Det var først når jeg havde hele mig selv med i min forretning, at den virkelig tog fart og blev den succes jeg havde drømt om.

Jeg vil elske at støtte dig på din rejse og se magien udfolde sig i din forretning. 

SPØRGSMÅL

Dette forløb er til dig der allerede har en eksisternede forretning, men som savner støtte og sparring til det næste skridt. Hvorimod mit mentorforløb til at blive Virtuel Assistent er en pakke hvor jeg giver dig alle genveje, skabeloner, vejledninger og guides til at starte din selvstændige rejse. 

bottom of page